Kick-off Stadmakersfestival: op naar 13 mei!

Woensdag 13 april kwamen stadmakers, ondernemers en ambtenaren bij elkaar voor de kick-off van het Stadmakersfestival op 13 mei. De kick-off was de start van het gesprek over de stadmakersbeweging in Den Haag. Er werd gebrainstormd, gepresenteerd en vooral heel veel gepraat over hoe we Den Haag mooier, groener en beter maken. Vieren, verbinden en versterken: we zijn al goed op weg! Op 13 mei zetten we het gesprek voort met een spetterend programma vol workshops, exposities, debatten en werksessies.  

Dit jaar krijgt de stadmakersbeweging steeds meer vorm: stadmakers met goede ideeën moeten de weg binnen de gemeente én de weg naar elkaar kunnen vinden. Vrijdag 13 mei ontmoeten stadmakers, actieve bewoners, ondernemers en ambtenaren elkaar op het Haags Stadmakersfestival. Daar gaat het gesprek verder in de vorm van workshops, debatten, exposities, werksessies en excursies. Festivalbezoekers stellen zelf hun festivalprogramma samen uit de aangeboden programmaonderdelen. Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan als Early Bird en hoor als eerste wanneer de workshopinschrijving geopend is!

Organisatie Stadmakersfestival

De gemeente en Platform Stad initiëren en coördineren samen het programma van het Stadmakersfestival. Het programma wordt verder gedragen door een groep actieve stadmakers en tientallen stadmakersinitiatieven. Zij zijn als programmapartner betrokken bij de organisatie van het festival.

Heb je vragen over het festival? Neem dan contact op via stadmakers@denhaag.nl.

Deel dit artikel