Haags Stadmakersfestival

Heb je het al in je agenda staan? Het tweede Haags Stadmakersfestival vindt plaats op 29 september 2023 op diverse locaties in Den Haag Zuidwest. En we hebben er heel veel zin in!
Dit jaar gaan we stadmakers een hele vrijdag onderdompelen in een groot feest van workshops, locatiebezoeken, maaksessies en match-make-meetings. Met natuurlijk mensen uit heel Den Haag, maar dit jaar zelfs ook van stadmakersbewegingen0 uit de rest van Nederland én Europa. Op deze pagina vind je nu nog informatie over de eerste editie van het festival. Die vervangen we stap voor stap door actuele nieuwtjes over het festival van dit jaar. Tot snel, Haagse stadmakers!

Wat vonden deelnemers van het festival?

Resultaten vragenlijst

De festivalorganisatie was erg nieuwsgierig naar de ervaring van de deelnemers en verstuurde een vragenlijst. Meer dan 100 deelnemers reageerden en gaven het Stadmakersfestival in zijn geheel een 7,9!

Wat zijn de uitkomsten van het festival?

Korte verslagen per workshop

Met meer dan 40 workshops, werksessies en andere activiteiten leverde het festival tientallen ideeën, acties en resultaten op. Deze uitkomsten delen we per workshop op basis van informatie van de workshopleiders. Heb je aanvullingen of wil je contact opnemen met één van de workshopleiders? Neem dan contact op door te mailen naar stadmakers@denhaag.nl.

Haags Stadmakersfestival

Door stadmakers voor stadmakers

Het Haags Stadmakersfestival is een ontmoeting tussen stadmakers, ambtenaren, ondernemers, bewoners, financiers en vele andere belanghebbenden. Het is een festival voor iedereen die zich betrokken voelt bij de ontwikkeling van de stad en de stadmakersbeweging. Stadmakers zijn van grote meerwaarde voor de stad. Ze dragen bij aan de levendigheid, duurzaamheid, lokale economie en verbinding in de wijken. Om die reden vieren we tijdens het festival de Haagse stadmaker en haar initiatief!