Haags Stadmakersfestival

Er zijn vele manieren om een Stadmakersfestival te organiseren. Voor de eerste editie in 2022 koos de organisatie voor één dag, met excursies in de ochtend en in de middag een uitgebreid programma op locatie. Op deze pagina vind je alle informatie over de eerste editie van het festival: van een tekstuele evaluatie van de dag en per workshop tot de aftermovie. In juni van 2023 is er weer een festival. Tegen die tijd lees je er op dit platform alles over!

Wat vonden deelnemers van het festival?

Resultaten vragenlijst

De festivalorganisatie was erg nieuwsgierig naar de ervaring van de deelnemers en verstuurde een vragenlijst. Meer dan 100 deelnemers reageerden en gaven het Stadmakersfestival in zijn geheel een 7,9!

Wat zijn de uitkomsten van het festival?

Korte verslagen per workshop

Met meer dan 40 workshops, werksessies en andere activiteiten leverde het festival tientallen ideeën, acties en resultaten op. Deze uitkomsten delen we per workshop op basis van informatie van de workshopleiders. Heb je aanvullingen of wil je contact opnemen met één van de workshopleiders? Neem dan contact op door te mailen naar stadmakers@denhaag.nl.

Haags Stadmakersfestival

Door stadmakers voor stadmakers

Het Haags Stadmakersfestival is een ontmoeting tussen stadmakers, ambtenaren, ondernemers, bewoners, financiers en vele andere belanghebbenden. Het is een festival voor iedereen die zich betrokken voelt bij de ontwikkeling van de stad en de stadmakersbeweging. Stadmakers zijn van grote meerwaarde voor de stad. Ze dragen bij aan de levendigheid, duurzaamheid, lokale economie en verbinding in de wijken. Om die reden vieren we tijdens het festival de Haagse stadmaker en haar initiatief!