Stadmakersfestival: uitkomsten en vervolg

Een maand geleden vond de eerste editie van het Haags Stadmakersfestival plaats! Stadmakers, ondernemers, bewoners, financiers, ambtenaren en andere geïnteresseerden kwamen hier samen. De hoogste tijd om terug te kijken!

Op deze website zijn de uitkomsten van het festival te lezen met onder meer verslagen van de workshops, een aftermovie en een terugkoppeling van de vragenlijst die door deelnemers van het festival werd ingevuld. Hier vind je ook foto’s die tijdens het festival zijn gemaakt. Heb je vragen of wil je contact met een van de workshopleider? Neem dan contact op! Stuur een mail naar stadmakers@denhaag.nl en je krijgt zo snel mogelijk reactie.

Op naar het vervolg…

Op woensdag 6 juli van 17.15 tot 19.00 uur luiden we de zomer in met een borrel in de Kloostertuin. Een moment om samen terug te kijken op het afgelopen halfjaar. Natuurlijk kijken we ook vooruit: Hoe geven we na de zomer een vervolg aan de stadmakersbeweging en wat is daar voor nodig? Wil je onderdeel uitmaken van dit vervolg? Meld je dan nu aan voor de zomerborrel!

Terugkijken

 

Deel dit artikel