Plattegrond

Om jouw reis naar de verschillende locaties zo makkelijk mogelijk te maken tref je hier een plattegrondje. De gele lijnen zijn de kortste looproutes.

Plein Leyweg

Adres: Leyweg 924, 2545 GV Den Haag. Klik hier om de locatie te openen in Google Maps.


Tent

Titel: Het lekkerste bammetje maak je zelf
Door: Bert Groenewegen – Bakkerij de Eenvoud
Tijdstip: 15.00 uur tot 15.45 uur
Omschrijving: Bak je mee? Het project van Bakkerij de Eenvoud gaat over verbinding tussen mensen en de betrokkenheid van mensen bij verschillende onderwerpen in de samenleving. Eenvoud kan een reactie zijn van mensen op de snelle, ingewikkelde maatschappij, waarbij je af en toe echt je best moet doen om aan te haken.
Soort Sessie: Workshop


Titel: Stadswandeling ‘Voor Elkaar’
Door: Jamal Aoulad – Wijkz
Tijdstip: 16.00 uur tot 17.00 uur
Omschrijving: Voor elkaar’ is de ondertitel van Wijkz. Zij geloven dat ieder mens meetelt. Elke Hagenaar heeft bijzondere talenten die van waarde zijn voor de gemeenschap. Maar soms is de praktijk weerbarstig. Niet iedereen voelt zich gezien. Daarom doen zij dit graag samen: met jou en met partners uit hun netwerk.
Soort Sessie: Wandeling


Titel: Stadswandeling Door De Ogen van Neo
Door: Neo de Bono – Moerwijk Coöperatie
Tijdstip: 16.00 uur tot 17.00 uur
Omschrijving: Hoor hoe initiatiefnemers samen dit deel van de stad maken. Neo’s verhaal vertoont een dynamische kijk op de wijk. Neo is ervaringsdeskundige en zet zich al jaren in voor de bewoners. Zijn droom is in de oude pannenkoekenboerderij een sociaal wijkrestaurant, eetbare tuin en een voedselbos, geëxploiteerd door Moerwijk-ers te realiseren.
Soort Sessie: Wandeling


Titel: Brei een deken voor een onbekende
Door: Laura Pereira – Wool for Warmth
Tijdstip: 17.00 tot 18.15 uur
Omschrijving: Leer vandaag nog de eerste steken te zetten in deze workshop. Stichting Wool for Warmth zamelt wol in en organiseert breigroepen die breien voor daklozen. Er blijkt veel wol te liggen op zolders en in kelders, en bij wolwinkels die opheffen. Die verzamelen zij zo dat er geen materiaal verloren gaat, dat anders weggegooid zou worden. De breigroepen bieden warmte en gezelligheid en geven mensen een doel.
Soort Sessie: Workshop


Koepel

Titel: Een circulaire wereld zonder handleiding
Door: Jan Korbes – Refunc
Tijdstip: 15.45 uur tot 16.15 uur
Omschrijving: Stel je voor dat je manier van denken verandert en je een materiaal op een andere manier bekijkt, zodat je er iets compleet nieuws van kunt maken. Door functies te veranderen, stellen we de normale ontwerpaanpak in vraag, waarbij de vorm volgt uit de functie. Refunc probeert een langdurig gebruik te bereiken en op een circulaire manier met hulpbronnen om te gaan, zodat alles een nieuwe bestemming kan krijgen. Refunc werkt aan proefprojecten op het gebied van architectuur, interieur en openbare ruimte.
Soort Sessie: Lezing


Titel: Een beloopbare Binck, hoe komen we daar!
Door: Sabrina Lindeman – OpTrek
Tijdstip: 16.30 uur tot 17.00 uur
Omschrijving: Kijk mee en laat je inspireren: OpTrek werkt als pionier en cultureel laboratorium in stedelijke transformatiegebieden, sinds 2011 op het Haagse bedrijventerrein de Binckhorst. OpTrek zet zich in voor een stadsontwikkeling die geworteld is in bestaande potenties en kwaliteiten van een plek en de mensen die daar leven en werken. Met haar specifieke werkwijze biedt OpTrek duurzame ontwerp oplossingen die economische en sociaal-culturele structuren in wijken en gebieden versterken.
Soort Sessie: Lezing


Titel: Beeldvorming rondom (arbeids)migratie
Door: Klaas Burger en Larisa Melinceanu – Academie voor Beeldvorming/Stichting Barka
Tijdstip: 17.15 tot 18.00 uur
Omschrijving: We kampen met veel dringende opgaven zoals het woningtekort, kansenongelijkheid, groeiende vergrijzing en (arbeids)migratie. Dit zijn bij uitstek vraagstukken die onderhevig zijn aan beeldvorming. Tentjes voor station Den Haag Centraal, opgepropt met meerdere personen in een te kleine woning of dakloos op straat. Wie zijn deze mensen? En wat betekent een inclusieve publieke ruimte voor hen? Verken hoe het anders kan met Larisa Melinceanu van Stichting Barka en Klaas Burger, artistiek leider van de Academie voor Beeldvorming en oprichter van het coöperatieve uitzendbureau FairJobs.
Soort Sessie: Lezing

Plein Kerk

Adres: Leyweg 930, 2545 GV Den Haag. Klik hier om de locatie te openen in Google Maps.


Op het pleintje voor de kerk is een markt met allemaal leuke kraampjes met informatie, leuke spulletjes en gezelligheid. Je treft er onder meer Meer Bomen Nu, Fietsplatform en RepairKid. Er is een bar, verschillende hapjes en er is muziek! Ook staat er een Panna Court waarin activiteiten zijn.


Panna Court

Titel: Sabra’s Bootcamp: Boksen
Door: Sabra Rahimbaks
Tijdstip: 15.00 tot 16.00 uur
Omschrijving:
Soort Sessie: Workshop

Dakota

Adres: Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag. Klik hier om de locatie te openen in Google Maps.


Blauwe Zaal

Titel: Participatieve kunstprojecten
Door: Mieke Klaver
Tijdstip: 15.00 tot 16.00 uur
Omschrijving: Kunst verbindt mensen. Het kan verhalen laten zien die eerst verborgen waren en zorgt voor verrassende ontmoetingen tussen mensen met verschillende achtergronden. In deze sessie worden voorbeelden van interessante kunstprojecten gepresenteerd, samen met enkele theoretische en praktische richtlijnen. We gaan ook zelf aan de slag met ideeën voor onze eigen projecten.
Soort Sessie: Lezing


Titel: Stappenplan  voor meer straatkunst in Den Haag
Door: Leo Heusden – The Hague Street Art Tour
Tijdstip: 16.15 uur tot 17.15 uur
Omschrijving: Deze workshop biedt Haagse burgers, sociaal ondernemers en stadmakers de kans om aan de slag te gaan met straatkunst in hun buurt. Leer welke stappen je moet zetten, ontdek inspirerende voorbeelden en volg het pad van initiatiefnemers van idee naar uitvoering. Doe mee en geef jouw buurt een creatieve en kleurrijke boost!
Soort Sessie: Workshop


Titel: Botanisch tekenen
Door:Carmen Saez – Carmen Saez Illustration
Tijdstip: 17.30 tot 18.30 uur
Omschrijving: Leer hoe je planten en bloemen kunt schilderen met levendige kleuren tijdens deze workshop botanisch tekenen met acrylverf. Laat je creativiteit gaan en maak je eigen botanische meesterwerk!
Soort Sessie: Workshop


Studio

Titel: Jongeren vertellen hoe het moet
Door: Asefeh Eskandari – Block33
Tijdstip: 15.00 uur tot 16.00 uur
Omschrijving: Jongeren zelf aan het woord: Noa van Hagen en Can Mermisoglu vertellen hun stadmakersverhaal. Daarna praten we met hen in een panel over hoe je jongeren het beste kun betrekken.
Soort Sessie: Panel


Titel: Cultuurschakel – Geld voor je Kunst
Door: Liesbeth Simons
Tijdstip: 16.15 uur tot 17.00 uur
Omschrijving:
Wil je weten hoe je geld kunt krijgen voor jouw kunstproject? Kom naar onze presentatie over de subsidie Geld Voor Je Kunst! van Cultuurschakel. We leggen uit hoe de subsidie werkt en laten voorbeelden zien van eerdere geslaagde projecten. Het is een makkelijke manier om te ontdekken hoe je jouw kunstproject kunt financieren!
Soort Sessie: presentatie


Titel: Den Haag
Door: Ahlam Benali – Podium NOORD
Tijdstip: 17.15 uur tot 18.30 uur
Omschrijving: Power Stage is een cultureel platform in Den Haag voor creatieve vrouwen. Drie inspirerende vrouwen delen hun passies, bronnen van inspiratie en hoe ze hun talenten inzetten voor een betere leefomgeving. Het evenement biedt een kans voor ontmoetingen en interessante gesprekken. Ook zal Kardelen Buruk een muzikaal optreden geven op de altviool.
Soort Sessie: Powerstage

Kerk

Adres: Leyweg 930, 2545 GV Den Haag. Klik hier om de locatie te openen in Google Maps.


Zaal 1

Titel: Impact Ondernemen
Door: Arjen Ploeger – Are You Futureproof
Tijdstip: 15.00 tot 16.00 uur
Omschrijving: Leer hoe je kan ondernemen met impact. Are You Futureproof vertellen je over Design Thinking en andere hulpmiddelen om een businessmodel te maken. Ontdek hoe je met jouw onderneming een positieve sociale en ecologische impact kunt creëren, terwijl je je eigen vaardigheden en ondernemerschap verbetert.
Soort Sessie: Workshop


Titel: Welke subsidieregelingen zijn er?
Door: Wai-Kin Chung – PEP
Tijdstip: 16.15 tot 17.00 uur
Omschrijving: Wat is een subsidieregeling? Waar vind je deze subsidieregelingen? Waar moet je op letten bij de aanvraag? En welke subsidieregelingen zijn interessant voor jou? Tijdens deze workshop beantwoordt Wai-Kin van PEP deze vragen.
Soort Sessie: Workshop


Titel: Online uitblinken: Praktische Tips voor het Verbeteren van je Digitale Presence
Door: Ezra Immanuel – Miles
Tijdstip: 17.30 tot 18.30 uur
Omschrijving: Wil je opvallen in de digitale wereld? Ontdek hoe je je online aanwezigheid kunt versterken tijdens deze interactieve workshop. Leer strategieën om je digitale identiteit te optimaliseren, effectieve content te creëren en te verspreiden, en de juiste tools te ontdekken. Of je nu een professional, ondernemer of creatieveling bent, deze workshop biedt je de tools om de digitale wereld beter te benutten.
Soort Sessie: Workshop


Zaal 2

Titel: Pitch je idee
Door: Rashida Boukhizo
Tijdstip: 17.30 tot 18.30 uur
Omschrijving: Ontdek hoe je je ideeën goed aan anderen kunt uitleggen. Je leert je visie duidelijk te communiceren en zo meer impact te hebben als stadmaker. Doe mee en verbeter je vaardigheden voor een succesvol initiatief!
Soort Sessie: Workshop

Pand Zuidwest

Adres: Leyweg 924, 2545 GV Den Haag. Klik hier om de locatie te openen in Google Maps.


Open Ruimte

Titel: Stadmakersdebat: Let’s talk about money!
Door: Juliette Santegoeds – Haagse Hogeschool
Tijdstip: 15.00 uur tot 16.15 uur
Omschrijving: Doe mee aan het Stadmakersdebat: Let’s Talk About Money! Hier hoor je stadmakers praten over de nood van duurzame financiering voor initiatieven. Je leert over financieringsstrategieën en hoort stellingen over geld en stadmakers.
Soort Sessie: Debat


Titel: Panel Stadmakerscollectief
Door: Wessel Tiessens – UrbanSync
Tijdstip: 17.15 uur tot 18.30 uur
Omschrijving: Het Haagse Stadmakerscollectief creëert een momentum dat de potentie heeft om het stedelijk systeem te hervormen. Leer hierover meer tijdens de inspiratiepraat en workshopsessie: Leer over de missie, waarden en doelen van dit opkomende collectief en begrijp hoe het bewonersinitiatieven makkelijker van de grond gaat krijgen. Ontdek de resultaten van de zomersessies: Laat je inspireren door de resultaten van de zomersessies. Ontdek hoe diverse perspectieven en expertises hebben geleid tot de eerste versies van de producten. Duik in de inhoud: Draag bij aan de blauwdruk van de producten die het verschil gaan maken. Bij de inspiratiepraat en workshopsessie leer je over het Haagse Stadmakerscollectief. Leer over de missie, waarden en doelen, en hoe ze bewonersinitiatieven ondersteunen. Ontdek resultaten van zomersessies en hoe diverse perspectieven de eerste versies van producten hebben gevormd. Doe mee door bij te dragen aan de ontwikkeling van producten met impact.
Soort Sessie: Panel


Zaal 1

Titel: Bouwen aan veerkrachtige wijken
Door: Nina Cranen – Heijmans
Tijdstip: 15.00 uur tot 16.00 uur
Omschrijving: Ontdek op het Stadmakersfestival hoe veerkrachtige buurten, waarin sociale cohesie, economische vitaliteit, duurzaamheid en creativiteit samenkomen, kunnen floreren dankzij o.a. ontmoetingsplekken, kunst en cultuur. Deze sessie belicht succesvolle voorbeelden voor het bevorderen van veerkracht, waarna diverse deelnemers inzichten delen en samenwerking stimuleren in een inspirerende panel.
Soort Sessie: Panel

Titel: Stadmakers Community Fonds
Door: Yana Mechielsen & Teun Ziegler – Young Impact Makers / Stadmakers Coöperatie
Tijdstip: 17.00 tot 18.30 uur
Omschrijving: In samenwerking met Stichting DOEN stellen de Stadmakers Coöperatie en Young Impactmakers het Stadmakers Community Fonds voor. Dit fonds helpt jonge mensen tot 30 jaar om hun ideeën uit te voeren. Wat dit fonds bijzonder maakt, is dat de Stadmakers-gemeenschap zelf kiest waar het geld naartoe gaat. Het is een test met een budget van €25.000 per jaar. Kleine bedragen, meestal tot €1.000, en soms iets meer, kunnen worden gebruikt voor dingen zoals lokale projecten, aanvragen bij andere fondsen, evenementen, websites, opstartkosten of onderzoek.
Soort Sessie: Challenge


Zaal 2

Titel: Queer in de openbare ruimte!
Door: Jean-Bernard Maweja – Stichting Queer Mind
Tijdstip: 15.00 uur tot 16.00 uur
Omschrijving: Deze workshop wil mensen bewuster maken van queer (sociale) veiligheid. We delen handige vaardigheden om te helpen. Je leert hoe je veilige plekken kunt maken en positieve verandering kunt stimuleren voor queer gemeenschappen.
Soort Sessie: Sessie


Titel: Meerjarig Programma Haags Stadmaken
Door: Jay Navarro Oviedo – Gemeente Den Haag
Tijdstip: 16.15 uur tot 17.15 uur
Omschrijving: De afgelopen maanden is er gewerkt aan het meerjarig programma Haags Stadmaken. Het concept is nu klaar en de verschillende pijlers van dit programma worden tijdens deze presentatie gedeeld om waardevolle feedback te verzamelen, zodat we gezamenlijk kunnen bouwen aan de stad!
Soort Sessie: Lezing


Titel:  Impact Meten en Waardecreatie
Door:Herman de Kievith – Gemeente Den Haag
Tijdstip: 17.30 tot 18.30 uur
Omschrijving: Deze sessie behandelt diverse benaderingen om de impact van stadmakers initiatieven te meten. We onderzoeken meetmethoden voor sociale, economische en ruimtelijke veranderingen. Deelnemers leren hoe ze meetbare doelen kunnen stellen, relevante gegevens kunnen verzamelen en resultaten kunnen analyseren om zo de bredere impact van hun initiatieven op een gemeenschap of omgeving te evalueren.
Soort Sessie: Sessie

Keu’s Genoeg

Adres: Genemuidenstraat, 2545 NZ Den Haag. Klik hier om de locatie te openen in Google Maps.


Vergaderzaal

Titel: Stadmakers voorbij de tijdelijkheid
Door: Iris Schutten & Erik de Jong – Studio Iris Schutten / Morfis Architecture and Urbanism
Tijdstip: 15.00 uur tot 16.30 uur
Omschrijving: Stadmakers en initiatieven in de tussentijd zijn van grote waarde voor de stedelijke ontwikkeling. Hoe kunnen we vanuit de tussentijd ontwikkelen voorbij de tussentijd? Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk gaan architecten Iris Schutten en Erik de Jong in op hoe stedelijke ontwikkeling er ook uit zou kunnen zien. Inclusief een paneldiscussie met CVDH, woningbouwcorporaties, ontwikkelaars en een interactief debat met de zaal.
Soort Sessie: Panel


Titel: De toekomst is toe aan dubbel gebruik!
Door: Eelco Koolhaas – Ministerie van Verhalen
Tijdstip: 17.00 tot 18.30 uur
Omschrijving: Deze workshop biedt Haagse burgers, sociaal ondernemers en stadmakers de kans om aan de slag te gaan met straatkunst in hun buurt. Leer welke stappen je moet zetten, ontdek inspirerende voorbeelden en volg het pad van initiatiefnemers van idee naar uitvoering. Doe mee en geef jouw buurt een creatieve en kleurrijke boost!
Soort Sessie: Sessie


Balkon

Titel: Kenniswerkplaats Transformatie
Door: Wouter Loomans – Local
Tijdstip: 15.00 uur tot 16.30 uur
Omschrijving: Verken samen met vastgoedeigenaren de transformerende potentie van verborgen Haagse stadmakersparels. Deze exclusieve sessie brengt kennis en ervaring samen, met als doel elkaars expertise en marktkennis te benutten. Dit omvat zowel de overheidssector als de particuliere sector en stadmakers, met als doel verwaarloosde panden een schitterende nieuwe bestemming te geven.
Soort Sessie: Sessie


Titel: Wat kunnen we van Emma’s Hof leren?
Door: Rogier Chang
Tijdstip: 17.30 uur tot 18.00 uur
Omschrijving: De sessie gaat over het succesverhaal van Emma’s Hof, een burgerinitiatief dat uitgroeide tot een bloeiende stedelijke tuin en ontmoetingsplek. We duiken in de ontstaansgeschiedenis, de uitdagingen en de factoren die hebben bijgedragen aan het succes. De sessie biedt waardevolle lessen voor iedereen die geïnteresseerd is in het opzetten of ondersteunen van soortgelijke burgerinitiatieven in hun eigen gemeenschap.
Soort Sessie: Lezing

Marterrade

Adres: Marterrade 1. Klik hier om de locatie te openen in Google Maps.


Titel: Transformatie voor wonen en ontmoeten – Marterrade
Door: Babette van den Akker & Pim Timmers
Tijdstip: 16.00 uur tot 17.30 uur
Omschrijving: Tijdens deze sessie gaan we samen met Haag Wonen, Florence en de gemeente Den Haag verfrissende ideeën bespreken om de Marterrade nieuw leven in te blazen. De ontmoetingsruimte in het seniorencomplex wordt omgezet in moderne woonstudio’s voor jongeren, en op de eerste etage kunnen ook nog 6 woningen worden gerealiseerd. Verder wordt ook het betegelde plein opgeknapt en vergroent, zodat het een aantrekkelijke buitenruimte wordt. Babette van den Akker en Pim Timmers zijn enthousiast betrokken vanuit Haag Wonen, terwijl Peter Blokland, beleidsmedewerker van de gemeente Den Haag, afdeling Wonen, Doorbraakplan, ons zal bijstaan om dit idee te realiseren. Kom en laat je stem horen voor een bruisende buurt voor jong en oud!
Soort Sessie: Brainstorm

Parkoers

Adres: Marie Heinenweg 3, 2533 SX Den Haag. Klik hier om de locatie te openen in Google Maps.


Foyer

Titel: Maak een unieke vlag voor je initiatief!
Door: Amit Akbar – Community Plus
Tijdstip: 15.00 uur tot 16.30 uur
Omschrijving: Heb je ooit gedroomd van het maken van een unieke vlag die het verhaal vertelt van jouw initiatief? Wil je je creativiteit de vrije loop laten en een symbool ontwerpen dat je waarden, passies en wie jij bent laat zien? Dan ben je welkom op onze vlaggenworkshop. Daar krijg je de kans om je eigen vlag te ontwerpen! Doe mee, ontdek de kracht van symbolen en breng je ideeën tot leven in een prachtige vlag.
Soort Sessie: Workshop


Zaal Klein

Titel: Duurzame ondernemer ontmoet duurzame stadmaker
Door: Gwendolyn van den Berg – Gemeente Den Haag
Tijdstip: 15.00 uur tot 16.00 uur
Omschrijving: Heb je een duurzaam idee voor jouw buurt? Doe mee aan het “Duurzaam idee-café”! Pitch je idee, werk samen met stadmakers, en ontvang begeleiding voor de Duurzame Wijkactie-subsidie van 6000 euro. Ben je ondernemer of bewoner met een geweldig plan? Kom naar het Duurzaam idee-café!
Soort Sessie: Brainstorm


Titel: Haal Energie uit je wijk
Door: Kimberley Tjon-Ka-Jie – Gemeente Den Haag
Tijdstip: 16.15 uur tot 17.15 uur
Omschrijving: We zitten momenteel in een grote overgang van fossiele energie naar schone energie. Sommige Haagse huishoudens weten hier nog niet (genoeg) van af, of kunnen hier niet aan meedoen. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze verandering voor iedereen belangrijk is? En hoe kunnen we dit makkelijker en toegankelijker maken? Samen met jou gaan we aan de slag om energietransitie en duurzaamheid onder de aandacht te krijgen bij alle inwoners van Den Haag. Alle ideeën zijn welkom – de tijd voor actie is nu!
Soort Sessie: Sessie


Titel: Weg met de wegwerpeconomie
Door: Ger Kwakkel – Gemeente Den Haag
Tijdstip: 17.30 tot 18.15 uur
Omschrijving: Welke kansen zijn er in de stad om samen te werken aan een circulaire economie? Hoe is de invoering van statiegeld op plastic gelinkt aan de circulaire economie? Wat zijn de voordelen hiervan voor een duurzame economie? Hoor van een ondernemer en bewoner hoe ze als stadsmakers aan de slag zijn gegaan met de werkagenda circulair van de Gemeente Den Haag en anderen met hun initiatieven inspireren.
Soort Sessie: Sessie


 

Zaal Middel

Titel: Deelauto’s in coöperaties en groepen
Door: Kim Voerman – Gemeente Den Haag
Tijdstip: 15.00 uur tot 16.00 uur
Omschrijving: Laat je inspireren door het concept van autodelen in groepen en coöperaties tijdens deze sessie. Ontdek hoe dit bijdraagt aan een groenere toekomst en leer van de sprekers Diede Labots, Sanne Overbeek, Lauri de Boer en Walter Dresscher. Doe mee en word onderdeel van deze beweging!
Soort Sessie: Brainstorm


Titel: Lokaal voedsel voor je wijk!
Door: Liane Lankreijer – Voedselraad Den Haag
Tijdstip: 16.15 uur tot 17.15 uur
Omschrijving: Waarom heeft de voedselketen een grote impact op het milieu? Hoe zorgen we dat lokaal voedsel bij iedereen kan komen en betaalbaar is? We bekijken voorbeelden van actieve organisaties en bespreken hoe jij, je buren en je wijk hierover denken. Ontdek hoe Rechtstreex en een lokale boer voedsel dicht bij de stad brengen. Kom proeven van lokale producten!
Soort Sessie: Sessie


Titel: Inclusieve Duurzaamheid
Door: Shivant Jhagroe – Universiteit Leiden
Tijdstip: 17.30 tot 18.30 uur
Omschrijving: Shivant Jhagroe, assistent professor aan de Universiteit Leiden, bespreekt hoe duurzaamheid mensen met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus beïnvloedt. We praten over waarom het belangrijk is om iedereen te betrekken bij duurzaamheidsbeleid, zodat niemand wordt overgeslagen. Het wordt een inspirerende sessie die ons bewust maakt van een eerlijke en gelijke duurzame toekomst.
Soort Sessie: Lezing


Zaal Groot

Titel: STADgesprek: 20x groen, 10 jaar lang!
Door: Bram Heijkers – Platform STAD
Tijdstip: 15.00 uur tot 17.00 uur
Omschrijving: Hoe laten we 20 groene Haagse initiatieven minimaal 10 jaar lang groeien? Samen met stadsmakers, bewoners, grondeigenaren, beheerders en regelgevers bespreken we mogelijkheden en uitdagingen voor groene projecten in Den Haag. Inspirerende initiatieven delen hun ervaringen en panelleden vertellen over hun aanpak. Enthousiast? Meer over het programma lees je hier: https://www.platformstad.nl/agenda/20-x-groen-10-jaar-lang/
Soort Sessie: Stadsgesprek


Titel: Jongeren, maak je stad een stukje groener
Door: Anne de Koster, Adhanet Ghebray en Yuri Impens – Gemeente Den Haag
Tijdstip: 17.15 tot 18.30 uur
Omschrijving: Denk je wel eens na over het klimaat en de impact ervan op jouw leven en buurt? Doe mee met andere jongeren om Den Haag duurzamer te maken en maak kans op financiering voor je idee! In de kick-off leer je over klimaatverandering en duurzaamheid in Den Haag. Daarna gaan we aan de slag om leuke projecten te bedenken. Winnaars maken kans op 500 of 1000 euro om hun project uit te voeren tijdens de klimaatweek.
Soort Sessie: Challenge

 

Zuiderparktheater

Adres: Henriëtte Roland Holstweg 100, 2533 ST Den Haag. Klik hier om de locatie te openen in Google Maps.


het Zuiderparktheater kun je vanaf 18.30 uur terecht bij verschillende foodtrucks voor een smakelijk en lokaal hapje en drankje. Een uurtje later begint het spetterende avondprogramma met het Residentie Orkest geweldige DJ’s en de trekking van de loterij waarbij fantastische prijzen te winnen zijn.