Stadmakersborrel bij De Copernicus, gehost door Haags Verhaal

Lieve stadmakers,

Donderdag 18 april zijn we te gast bij Dienstencentrum De Copernicus, waar Haags Verhaal de stadmakersborrel gaat hosten.

Het Haags Verhaal brengt al 5 jaar gemeenschappen en mensen samen die wel iets gemeen hebben, maar elkaar anders nooit zouden tegenkomen op basis van verhalen en beelden. Dat kan gaan om een Boksschool en een Tai Chi-school, Vrouwen van Sociëteit De Witte met Vrouwen uit Zuidwest of een Surinaamse zangvogelvereniging met een Tilduivenvereniging. Daarmee hebben we inmiddels 43 gemeenschappen verbonden, maar daarnaast nog veel meer andere activiteiten opgepakt.

We nemen jullie graag mee in het verhaal achter het Haags Verhaal en geven jullie inzicht in het nieuwste initiatief; een community-art project rondom het thuisgevoel in Den Haag. Waarbij we heel graag samenwerken met andere stadmakers.

De stadsmakersborrel is in Dienstencentrum De Copernicus, waar vrijwilligers een sociale huiskamer in Segbroek draaiende houden.

Wie komt, krijgt na afloop gratis een exemplaar van ‘Den Haag in 136 groepsportretten’ en/of het boek ‘Zo herdenkt Den Haag (stilstaan bij het koloniaal- en slavernijverleden)’, beiden uitgaven van het Haags Verhaal.

Agenda:

·         16:30 inloop

·         17:15 Welkom door stadmakers

·         17:20 Haags Verhaal aan het woord. Korte uitleg over zowel 5 jaar verbindingen maken in de stad, als over het thuisgevoel project.

·         17:40 Interactieve afsluiting

·         17:50 Borrelen! Geheel verzorgd door De Copernicus met vega-hapjes.

Donderdag 18 april

16:30-18:30

Dienstencentrum De Copernicus

Daguerrestraat 16, 2561 TT Den Haag

Hou alvast een plekje vrij in je agenda!

Kan je niet bij de borrel zijn, maar ben je wel geïnteresseerd of wil je op de hoogte gehouden worden? De volgende maand is er weer een bijeenkomst en wel op 16 mei.

Deel dit artikel