Stadmaken op de Haagse binnenwateren?

Grachten, vaarten en vijvers zijn een verrijking van de stad, maar halen we er in Den Haag het meeste uit? Dat is de vraag die bureau voor stedelijke ontwikkeling STIPO gaat beantwoorden. En jij kunt als stadmaker meedenken over het antwoord.

De gemeente maakt inmiddels tien jaar beleid voor het Haagse binnenwater en heeft STIPO gevraagd om dat te evalueren en te komen met een advies voor de toekomst. Daarbij gaat het om vragen als: wat gaat goed, wat kan beter? En hoe kunnen we beter van de openbare ruimte langs én op het water gebruik maken in een verdichtende stad?

Voor de evaluatie is STIPO inmiddels al in gesprek met diverse ondernemers op en om het water. De experts willen ook heel graag horen wat stadmakers vinden van het Haagse beleid voor binnenwater. En misschien hebben jullie ook ideeën om het binnenwater van Den Haag toegankelijker te maken voor de inwoners en bezoekers van Den Haag.

Wil je meedenken en je mening geven? Met een mail aan thomas.legras@stipo.nl kun je STIPO laten weten waarover je het wilt hebben. Daarna neemt STIPO telefonisch contact met je op voor een gesprek. Namens Team STIPO: dank!

Deel dit artikel