Donderdag 20 juni: het één-jarig bestaan van de Stadmakersborrels vieren in de Maakhaven

Op donderdag 20 juni werd het één-jarig bestaan van de Stadmakersborrel gevierd in Maakhaven, gehost door Damian van der Velden van Grofweg Architecten en Charlotte Uijttenhout van Buro Happy Haags.

Maakhaven is een bruisende werkplek voor creatieve ondernemers, kunstenaars, ontwerpers en ambachtslieden, in de vorm van een ateliercomplex aan de Laakhaven. De Maakhaven is tevens ook de thuisbasis van één van de hosts, placemaker en stadmaker Damian van der Velden van Grofweg Architecten, die helaas wegens ziekte er niet bij kon zijn.

Host Charlotte Uijttenhout vertegenwoordigde Buro Happy Haags, een bureau dat zich richt op mensgerichte projecten en evenementen. Wil je maatschappelijke impact maken met een project of evenement, dan zorgt Buro Happy Haags samen met jou voor een waardevol succes.

Programma

Deze feestelijke editie werd muzikaal ondersteund door Dub Dizzy

Onder het genot van een signature mocktail en heerlijke empanada’s door Wilfor Marulanda Franco, vertelde Leo van der Pol over de gloednieuwe stichting Spreidstandburgers. Hun missie; streven naar een goed werkend sociaal beleid in Nederland, door middel van ervaringskennis van zogeheten ‘spreidstandburgers‘.

Vervolgens vertelde Denis Oudendijk over Refunc; creatief architectenbureau dat een andere perceptie en functionaliteit van ruimte en materiaal biedt. Refunc’s atelier bevindt zich ook in de Maakhaven.

Michiel Corver van The Hague Street Art, het platform van Stichting Aight wat zich inzet voor alles op het gebied van Street Art in Den Haag en omstreken, vertelde over een project dat de grootste mural van Nederland kan worden.

Tot slot werd door Michiel en Amit Akbar van Community Plus het nieuwe Stadmakerscollectief geintroduceerd en werd de borrel afgesloten met een borreltje en dansje!

De volgende Stadmakersborrel vindt plaats op donderdag 18 juli! Meer informatie volgt!

Deel dit artikel