Podium voor Haagse Placemakingprojecten

Max 80 personen

11 oktober 2022

17:15 - 20:30

Haal inspiratie, deel je ideeën en breng je feedback! 

Beste Haagse Stadmaker, 

Op dinsdag 11 oktober ben je van harte welkom om inspiratie op te halen, tips te geven en ervaringen te delen tijdens de eerst inspiratiesessie van het najaar. Een aantal Haagse initiatieven presenteren zich op deze avond. De projecten zijn gevarieerd: van buurtinitiatief tot coöperatie en van planfase tot uitvoeringsfase. Na een korte pitch per project gaan initiatiefnemers met de genodigden in gesprek over wat goed gaat, wat anders kan en welke vervolgstappen ze kunnen zetten.  

De initiatieven zijn: het creëren van een ontmoetingsplek aan Böttgerwater in Ypenburg, het Living Lab Vrederust dat gebiedsgericht werkt aan wijkontwikkeling en binnentuinen met bewoners, het realiseren van tijdelijke woningen en het creëren van ontmoetingsruimte voor de buurt aan het Leeghwaterplein, straatinterventie Kleurrijk Weimarstraat om de beleving van de straat te verbeteren, Moerwijkcoöperatie en wijkrestaurant DaMoer en de pilot Stadmaken Laak waar initiatiefnemers snel en laagdrempelig ondersteund worden om hun idee te realiseren.  

Waar: Grand Café Utopia, Waldeck Piermontkade 116 in Den Haag 

Wanneer: Dinsdag 11 oktober 

Tijd 

17.15-18.00 uur Inloop met eten 

18.00-20.00 inspiratiesessies 

20.00-20.30 napraten met een drankje 

Er is voor iedereen een eenvoudige maaltijd. We ronden af met een borrel. Schrijf je tijdig in via het aanmeldformulier. Er is ruimte voor zo’n 80 deelnemers.

Deel dit artikel